Dag 8
16 april 2024 - Gualdo Tadino, Italië
Gisteren naar wijngaarden geweest een rondleiding ontvangen en daarna een wijnproeverij met brood kaas en worst gehad. In de vroege avond beginnen we om 16.00 met de voorbereidingen voor het eten. Dan als alles goed gaat team 1 het voorgerecht afmaken en op de borden mooi opmaken en eten we het gerecht op, daarna team 2 enzovoort tot het dessert van team 4. Elke avond dus een 4 gangen menu. Prachtig ontbijt en in de middag overal een lunch nou dat wordt op droog brood bij terugkomst. Vanochtend zijn we bij een bierbrouwerij gecombineerd met een kaasmakerij. Ik heb een Jolanda Black Ipa van merk Flea gedronken erg lekker en ook hier hebben we een heerlijke lunch erbij gekregen. Het weer is nu bewolkt maar nog steeds 20° maar het wordt wel erg winderig. Nu nog even rusten en over half uur weer aan de slag.
Als jullie weer terug in NL zijn kunnen jullie altijd nog een cateringbedrijfje beginnen!!!